Onze ALNOkeukens

Het belangrijkste criterium van een goede keuken is de gebruiksvriendelijkheid. Dat lijkt logisch, maar bij het zoeken naar een mooie keuken wordt dit nog weleens over het hoofd gezien. U wilt makkelijk bij de kastjes kunnen en in één beweging de borden vanuit de vaatwasser in de servieskast plaatsen. U wilt de kruiden binnen handbereik hebben wanneer u kookt, en u wilt natuurlijk goed kunnen zien wat u doet, dus ook de belichting van het aanrechtblad is van belang. Bij de keukens van ALNO staat gebruiksvriendelijkheid altijd voorop. Maar daar begint het pas!

Gebruiksvriendelijk, solide, modern

Keukenoord heeft uitstekende ervaringen met de prachtige designkeukens van ALNO. De keukens van ALNO zijn standaard vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Zo gaat uw nieuwe keuken minstens 20 jaar mee.

ALNOkeukens zijn er voor iedere persoonlijkheid en smaak. Van warm en gezellig tot chic en modern, van kleurrijk tot rustgevend.

Kom een keer langs in onze showroom om een greep uit ons ALNO-assortiment te bekijken. Of blader nu vast door de nieuwe catalogus.